2017. aasta alguse koolitused

Uudised

.

Kiirlugemine - efektiivne lugemine 15. ja 16. veebruaril

Kui sinu tööalaseks ja/või isiklikuks arenguks on vajalik kirjaliku informatsiooni hankimine, haldamine, meeldejätmine, töötlemine ja teistele edastamine, siis on efektiivse lugemise oskus sulle eluliselt vajalik. Oled sa juht, spetsialist, õpetaja, õpilane, tundeng või mistahes eriala esindaja - lugemisefektiivsus määrab järjest rohkem sinu karjääri kulgu!

Koolituse info ja registreerimine asub siin

Keskendumine ja tähelepanu 28. veebruaril

Iga päev mõjutavad meid sajad segajad ja ärritajad, mis viivad tähelepanu ebaolulistele asjadele. Enesele seatud eesmärkide saavutamist takistabki enamasti nõrk keskendumisvõime. Nii informatsiooni omandamise (lugemine) kui talletamise (mälu) puhul on keskendumisoskus kõige aluseks. Kuidas õppida oma tähelepanu õigel ajal koondama ja seeläbi tulemuslikkust kasvatama?

Täpsema info leiad siit

Mälutreening 7. ja 8. märtsil

Inimese mälu ja enesekindlus on omavahel tihedas seoses, arvatakse isegi, et hea mäluga inimesed on edukamad ja õnnelikumad. See võib tõesti nii olla, kuid päris kindlasti on hea mälu ükskõik missugusel ametikohal töötamise edu ja efektiivsuse alus. Hea mälu on meil kõigil olemas, aga me lihtsalt kasutame seda erinevalt. Tule ja avasta oma mälu tegelik potentsiaal!

Mälutreeningu koolituse info leiad siit